دانلود گزارش کارورزی عمران ساختمان اسکلت فلزی
دانلود گزارش کارورزی عمران ساختمان اسکلت فلزی
فهرست
اتصالات
تعریف
انواع اتصال
انواع اتصالات جوشی
اتصالات به کار رفته در پروژه
اتصال ستون به کف ستون
اتصال انتقال دهنده ی لنگر
اتصال تیر به ستون
چگونه ی اتصال کنسول با دستک
اتصال دو تیر به وسیله ی نبشی
وصله ی اعضای فشاری
اجرای شمع زیر دیوار برشی
شمع کوبی
ارماتور بندی پی
قالب بندی پی
اجرای سقف تیرچه بلوک
میلگرد حرارتی
اتصال تیر ستون
تیر های اصلی و فرعی
اجرای اتصال صلب در تیر و ستون
چگونگی اتصال کنسول با دستک
اجرای بیس پلیت
بر پاکردن ستون او اتصال آن با صفحه ستون
جوش دادن نبشی به صفحه ستون به وسیله شا بلون
اتصالات:
تعریف :
هر ساختمان فلزی ترکیبی از اعضای جدا از هم است که این اعضا باید به طریق مناسبی به یکدیگر متصل شوند در واقع اتصالات در ساختمانهای فلزی شامل اتصالات مختلف است (نظیر تیر به ستون و ستون به فونداسیون وسایر اجزابه یکدیگراست)
اتصالات شامل عناصر اتصال دهنده (ورقها،قطعات تقویتی، ورقهای اتصال در گره ،نبشیها ولچکهای اتصال ) اطلاق می شود.
ابعاد اتصال باید طوری طراحی شود که تنش موجود محاسبه شده بر مبنای تحلیل سازه برای بارهای موثر و درصدی از مقاومت اعضای متصل شونده از تنش مجاز مورد نظر کمتر گردد
انواع اتصال :
اتصالات مختلفی را در اسکلت فلزی می توان نام برد : از جمله اتصال پرچی ، اتصال جوشی و اتصال پیچی که هر یک از انها دارای محاسن و معایبی می باشند که در اینجا به دلیل اتصاات جوشی فقط به معایب و محاسن جوش اکتفا شده است
انواع اتصالات جوشی :
اتصال لب به لب
اتصال روی هم
اتصال سپری
اتصال گوشه
اتصال پیشانی
اتصالات به کار رفته در پروژه:
1) اتصال ستون به کف ستون:
برای انتقال نیروهای موجود در پای ستون طراحی می گردد. برای نیروی محوری فشاری،هنگامی که انتقال نیروی فشاری به کف ستونها از طریق فشار مستقیم تماسی انجام می شوند باید سطح تماس برای انتقال نیروی فشاری صاف و اماده شده باشد بعلاوه باید اتصال کافی بین دو قطعه (ستون و کف ستون) موجود باشد تا قادر به انتقال نیروهای حین ساخت و یا هر نوع نیروی احتمالی دیگر باشد
2)اتصال انتقال دهنده ی لنگر (اتصال لنگر گیر):اتصال انتهای تیرها ،شاهتیرها و خرپاهایی که داشتن مقداری صلبیت در تکیه گاههای انها مورد نظر باشد جز اتصالات لنگر گیر می باشد
3)اتصال تیر به ستون:
این اتصالات در دو نوع اند
الف)اتصال با جفت نبشی جان:
معمولا نبشی های اتصال را به اندازه ی 10 تا 12 میلی متر از انتهای جان تیر فاصله ی آزاد می گذارند تا اگر تیر در حدود رواداری های مجاز (خطا در برش تیر –انحراف ستون) بلند باشد، بدون بریدن سر آنها و تنها با جابه جا کردن نبشی آن را نصب کنند.
ب) اتصال با نبشی نشیمن:
این اتصال را برای عکس العملهای تیر کمتر از 15 تن به کار می برند دز این اتصالات سعی می شود که حد اقل گیر داری به وجود اید و زاویه ی بین تیر وستون تا حد امکان آزادی دوران داشته باشد. نبشی نشیمن عمل نصب و تنظیم تیر را اسان می کند این نبشی را معمولا قبلا در پای کار در ارتفاع لازم به ستون جوش می دهند و بعد تیر روی آن سوار و به آن جوش میشود . در این اتصال،نبشی کمکی دیگری را در بالای تیر نصب و جوش میشود که در محاسبه در مقابل عکس العمل تکیه گاه به حساب می ایند و عمل ان تنها ثابت کردن تیر در محل خود و تامین تکه ی گاه عرضی و جلو گیری و جلو گیری از غلتیرن آن است. سعی میشود که اتصال با نبشی نشیمن تا حد امکان انعتاف پذیر باشد . تا از آزادی دوران تیر در تکیه گاه جلو گیری نشود و در حقیقت ، اتصال ساده و مفصلی باشد تا در تکیه گاه ایجاد لنگر نکند.معمولا عرض نشیمن نباید از 7.5 سانتی متر کمتر باشد. در آیین نامه ی AISC عرض استاندارد را 10 سانتی متر برای نشیمن انتخاب کردند. برای این منضور نبشی فوقانی را با ابعاد ظریف و فقط دو لبهی انتهایی بالهای ان را (در امتداد عرض بال تیر)جوش می دهند.
چگونه ی اتصال کنسول با دستک:
در مواقعه ای که طول کنسول از حد معین تجاور کند یا مقدار بار وارد شده به قدری است که اتصال نبشی ها با ورق اتصال جوابگوی مقاومت نمی باشد می توان از دستک های 45 درجه استفاده کرد. با توجه به نقشهی معماری میتوهن این دستک را در پایین یا بالا در نظر گرفت و اتصال صحیح و اصولی را انجام داد.
اتصال دو تیر به وسیله ی نبشی:
ابتدا برای اتصال دو تیر که به شیوه ای مطلوب به یک دیگر اتصال یابند، شیوه ی زبانه کردن با توجه به محل و ناحیه ی برخورد تیر اهن به تیر اهن دیگر است که باید از روش ایجاد زبانه استفاده کرده. اتصال را انجام داد. معمولا برای اتصال تیر به تیر از حالت جوش و نبشی استفاده می شود.هر چه بتوان محل اتصال را تا حدودی گیر دار به وجود آوریم لرزش در تیر کمتر خواهد بود و مسعله ی خیز حل خواهد شد اگرطبق محا سبات نحوه اتصال نیم گیردار انجام دهیم در مصرف پرو فیل صرفه جویی خواهد شد.
وصله ی اعضای فشاری:
در وصله ی ستونها سته انتهایی دو قتعه باید تا حد امکان صاف و تنظیم شود و بدون توجه به تماس مستقیم،مصالح وصله و وسایل اتصال باید طوری تنظیم شود که قطعات متصل شونده به خوبی در محل خود و محور مورد نظر نگهداری شوند. وصله باید بتواند نیرویی برابر ظرفیت مجاز عضو کوچک تر متصل شونده را تحمل کند.
محل وصله ی ستون باید تا حد امکان ازمحل اتصال تیر به ستون دور باشد.و در منطقه ای با نیروهای داخلی کوچک قرار گیرد.
کلیه ی وصله های فشاری باید برای کشش حاصل از اثر بارهای جانبی توام (طبق آیین نامه )75% بار مرده بدون اثر بار زنده کنترل گردند به طوری که تنش کششی فرا تر از مقدار مجاز نگردد.
اجرای شمع زیر دیوار برشی:
برای اینکه دیوار برشی به طور کامل وظیفه خود را انجام دهد و کار صلب کردن ساختمان را در برابر بار های جانبی داشته باشد در این پروژه اقدام به حفر گمانه در زیر پی دیوار برشی و ساخت شمع برای اتصال بهتر شد.که در ابتدا شروع به حفر گمانه کرده که 6متر بود و در انتها به صورت خزینه کار حفاری را تمام کرده و به وسیله میلگردهایی که قبلا محاسبه شده بود آرماتور های را ساختن که از 16 عدد میلگرد نمره 16 برای آرماتور های طولی و از میلگرد های نمره 18 برای دال قسمت انتهای گمانه و میلگرد نمره 8 در هر 15 سانتیمتر به عنوان خاموت استفاده شد که در تصویر پایین این شمع بتن مسلح نمایش داده شده.
پی کنی و گود برداری :
در این مرحله عملیات خاکی بسته به نوع خاک انجام می گیرد . ممکن است پی سطحی باشد در این صورت خاک برداری به صورت دستی توسط کارگر انجام می شود . در این روش ابتدا محل پی کنی توسط گچ ریزی مشخص می شود و سپس کارگران شروع به کندن زمین می کنند که معمولا تا عمق 1 متر انجام می گیرد
.
خاک کنده شده را معمولا در کنار محل می ریزنداما در مواقعی لازم است که خاک برداری وگودبرداری به منظور رسیدن به بستر مناسب خاک انجام گیرد در این مواقع خاک برداری با دست نه تنها ممکن نمی باشد بلکه به صرفه نیز نمی باشد و بایستی از ماشین الات مکانیکی استفاده شود. در این حالت کل زیربنای ساختمان خاک برداری می شود. در این نوع خاک برداری بایستی به تمام مسایل ایمنی در هنگام خاک برداری دقت نمود. از ایستادن افراد در بالای تل خاکی که در حال گود برداری است اکیدا خدداری شود زیرا هر ان احتمال فروریختن ان قسمت وجود دارد .
مهار بندهای پشت دیوار بایستی کاملا محکم و استاندارد باشند.
در صورتی که پی همسایه منفرد است بایستی تمهیدات خاص در مورد خاک برداری توسط مهندس ناظر و یا طراح اندیشیده شود تا از نشست نا همسان پی جلوگیری شود.بهتر است قسمت های کنار دیوار همسایه با دست خاک برداری شود تا ضربه بیل مکانیکی یا لودر به دیوار همسایه ضربه وارد نکند. خاکهای کنده شده توسط کامیون به نقاط خارج از شهر منتقل می شوند.
شمع کوبی (pier ) :
در مواقعی بستر مناسب خاک در لایه های پایین تر وجود دارد در این مواقع خاک برداری و گود برداری چندان اقتصادی به نظر نمی رسد پس بایستی راه حل مناسب تری پیشنهاد شود این راه حل مناسب تر می تواند ایجاد چاهک و شمع کوبی باشد. برای شمع کوبی ابتدا چاهک هایی به قطر محاسبه شده (90 سانتی متر ) حفر می گردد سپس شبکه میل گرد بافته شده را در ان قرار می دهند و اقدام به بتن ریزی ان می کنند.
در اين پرژه شمع زير ستونهاي كه در دو طرف ديوار برشي قرار دارند انجام شده.
آرماتوربندی پی :
پس از خاک برداری وپی کنی یک لایه ی بتن مگر با عیار 150 کیلوگرم بر مترمربع بر روی سطح خاک ریخته و سپس بر روی ان شروع به ارماتوربندی می نماییم .
تمام میلگردها اعم از میل گرد طولی و عرضی ، خاموت ها ، میلگردهای خرک و . . . طبق نقشه های اجرایی قطع شده و خم می شوند و آماده کار گذاشتن می شوند. سپس کارگران ارماتوربند اقدام به ارماتوربندی و کار گذاشتن انها در پی می کنند. برای ایجاد کاور زیر قطعه بتنی شبکه
بعد از آماده كردن مش پايين و بالا اقدام به كارگذاشتن پليت و بيس پليت مي كنند . بدين صورت كه بلت ها را به مش پايين و بالا بعد از تراز كردن و بدست آوردن آكس صفحه جوش مي دهند . بعد از جوش بلت ها پليت را روي بلت قرار مي دهند . بايد دقت شود كه پليت ها در تراز خواسته شده قرار گيرند . كه اين كار با دوربين انجام مي شود .
قالب بندی پی:
در این پروژه برای راحتی و سرعت بالا کار از قالب فلزی استفاده شده که به راحتی انجام شده و بعد از بتن ریزی پی و کسب مقاومت بتن به راحتی قالب مذکور جمع آوری شد.
اجرای سقف تیرچه بلوک
ودیگرتوضیحات پروژه..................................
تعداد صفحات پروژه:35
این مطلب در تاریخ: 16 / 7 / 1393 ساعت: 16:11 منتشر شده است
برچسب ها : , ;hvHl, broozcad,ir, cd ulvhk, Ci, lulhvd, n;hv, nhkg, n\v, ulvhk, vcd, vcd shojlhk hs;gj tgcd, vcd ulvhk, vhd'hk, \hv;, دانلود, دانلود کارآموزی عمران, دانلود کارورزی عمران, دانلود گزارش عمران, دانلود گزارش کارورزی عمران, دانلودرایگان کارورزی عمران, دانلودگزارش ساختمان اسکلت فلزی عمران, دانلودگزارش کارورزی, عمران ساختمان اسکلت فلزی, کارآموزی, کارآموزی اسکلت فلزی, کارآموزی عمران, کارورزی رایگان عمران, گزارش کارورزی عمران,